Träslövsläge / Varberg

Träslövsläge

Sommarstugan ligger här, i en listen fiskeby som har vuxit ihop med Varberg genom åren. Här finns det mycket charm, massa lek och bad, mat, minigolf, tennisbannor och det närliggande campingområdet.

Stranden ligger innom gångavstånd från stugan. Här är det lång-grunt och perfekt för barnfamiljer. Stranden är också väldigt popluär bland surfare och möjlighet för surfkurs. Vid stranden finner man också en kiosk och en kort tur videre den berömda glassbaren, "Tre Toppar".

Här kan ni läsa mer stränderna:

https://www.visitvarberg.se/arkiv/uppleva/strandguide.html

Mer om surf möjligheterna:

https://surfers.se/

http://www.fahlensurf.se/

Varberg

År efter år ligger Varberg på topp-tio-listan när svenskarna ska rösta fram landets bästa sommarstad (plats 6 år 2015). Stränderna, baden, surfingen, konserterna och det vackra inlandslandskapet lockar varje år hundratusentals människor att komma – och återkomma - hit. Varberg är dock mer än ett sommarparadis: Många människor väljer att flytta hit och kommunen redovisar varje år ett inflyttningsnetto. Varberg är också utsedd till  "Årets stadskärna 2016"

Det är också lätt att ta sig överallt med cykel. Det är fina cyckelvägar hela vägen från centrum till stugan. Så att ta cykel inn på kvällen för att få med sig en konsert och lite uteliv går helt fint. Annars så hoppa på strandtåget från Apelviken eller ta en buss/taxi.

Här kan ni läsa mer om Varberg:

https://www.visitvarberg.se/